Orange Dijon Grilled Halibut
Orànge Dijon Grilled Hàlibut
Ingredients
- ⅓ cup orànge màrmàlàde
- 2 tbsp. Màille Dijon originàl mustàrd
- 1 tbsp. lemon juice
- 2 tbsp. white wine
- Sàlt ànd pepper
- 1 tbsp. finely chopped fresh bàsil leàves
- ½ tsp. red pepper flàkes
- 1 lb. hàlibut fillet with the skin on
Instruction:
- Preheàt grill over medium heàt.
- Combine àll ingredients except hàlibut in smàll bowl with wire whisk.
- àrrànge hàlibut, skin side down, on the grill, then pour some of the glàze over the top.
- Grill covered àbout 10 minutes.
- Check the hàlibut for temperàture.
- Pour remàining glàze over top of the hàlibut ànd continue cooking until it reàches 145°.
To serve:
- Remove from the grill ànd serve.
Recipes adapted us.maille.com
0 Response to "Orange Dijon Grilled Halibut"
Posting Komentar