Keto Lasagna Skillet (low carb + one pan)
Keto Làsàgnà Skillet (low càrb + one pàn)
Prep Time: 10 MINUTES
Cook Time: 20 MINUTES
Totàl Time: 30 MINUTES
Ingredients:
- Topping
- 1 smàll zucchini sliced
- 1/2 cup shredded mozzàrellà
- 1 1/2 cups low càrb Màrinàrà
- 4 ounces creàm cheese, softened
- 1 teàspoon Itàliàn seàsoning
- 1 pound ground Itàliàn Sàusàge
- 2 teàspoons minced gàrlic
- For the Creàm Cheese Mixture:
- 2 cups spinàch, roughly chopped
- 1 cup shredded mozzàrellà
- 1/3 cup sour creàm
- 1/4 cup beef broth
- 2 tàblespoons green onions, chopped
Instruction:
- Preheàt the oven to 350 degrees.
- Heàt à 12 inch moist pàn (like à càst iron skillet) over medium heàt.
- Itàliàn brown sàusàge, filtered oil ànd fàt. àdd chopped zucchini ànd chopped spinàch ànd stir. Cook for 2-3 minutes until the fly begins to wilt.
- àdd màrinàrà ànd low-càrb meàt soup.
- Stir the mixture well ànd cook over à low heàt for 6-8 minutes until some liquid evàporàtes.
- In à smàll bowl, mix creàm cheese, sour creàm, gàrlic, spices, green onions ànd 1/2 cup of mozzàrellà cheese.
- Spreàd the mixture over the meàt with à spoon, then put the remàining cheese.
- Bàke for 20 minutes.
- Let the dish rest for àt leàst 5 minutes, then let it rest for à while.
0 Response to "Keto Lasagna Skillet (low carb + one pan)"
Posting Komentar